Welkom

 

fotoportret juni 2020

Welkom op de website van Anita Poolman Producties. Hier vindt u achtergrondinformatie over mijn werkzaamheden die zich toespitsen op de terreinen cultuur/kunst en educatie/participatie. Bent u op zoek naar een avondvullende voorstelling/monoloog, een korte voordracht voor een speciale gelegenheid, wilt u een poëtische bijeenkomst of taalworkshop organiseren of heeft u voor uw school of een bepaalde doelgroep behoefte aan een gericht taalproject, etc. etc. dan nodig ik u graag uit rond te kijken op deze website.

Mijn leidraad is deze zinsnede van Louis Couperus: “In het leven … en ook in de taal zijn nuances alles”. Taal is de basis. Taal overschrijdt barrières, grenzen. Taal bindt. Het leven verbeelden, beleven en herleven via het woord – in welke vorm en waar dan ook – is het uitgangspunt van al mijn activiteiten. Ik werk graag op het snijvlak van kunst/cultuur en samenleving.

Handelsregister Kamer van Koophandel: 27344371
BTW-id: NL001281526B27